Search
Close this search box.
لوگو

آخرین پست ها

دسته بندی ها

پلیمر چیست؟ آشنایی با انواع پلیمر و کاربردهای آن

Table of Contents

پلیمر چیست (کامل ترین تعریف پلیمر یا بسپار)

کامل ترین تعریف برای پلیمر چیست این است که بسپار یا پلیمر ( Polymer ) درشت‌ مولکولی است که از تعداد زیادی واحد کوچکتر به نام مونومر (monomer) تشکیل شده‌است که این مونومر ها به صورت زنجیره‌ای به هم وصل می‌شوند. در طبیعت هر 2 نوع پلیمر مصنوعی و پلیمر طبیعی نقش‌های اساسی و همه گیر را در زندگی روزمره ایفا می‌کنند. به دیگر بیان نام پلیمر را با نام های بزرگ مولکول و یا بسپار نیز می شنوید. چند صد مونومر کوچک به یکدیگر پیوند می خورند و پلیمرها را می سازند. نام فرایندی که پلیمرها طی آن تشکیل می شوند نیز پلیمریزاسیون می باشد. به همین خاطر بهتر است این نکته را هم بدانید که پلیمرسازی می تواند اهمیت بسیار بالایی داشته باشد و تا زمانی که این مواد را به صورت دقیق نشناسید نمی توانید از آن ها استفاده های مناسبی نیز داشته باشید.

آیا به دنبال مواد اولیه باکیفیت برای تولیدات خود هستید؟ ایران پی یو با بهره‌گیری از تکنولوژی روز دنیا و تعهد به ارائه بهترین محصولات، تامین‌کننده‌ای مطمئن برای شماست. ما با ایجاد زنجیره تامین موثر و قیمت‌های متعادل، دسترسی شما به بهترین مواد اولیه پلی یورتان و اپوکسی را تضمین می‌کنیم. همین حالا سفارش دهید و از خدمات متمایز و محصولات باکیفیت ما بهره‌مند شوید!

پلیمر چیست

اگر با دانش شیمی و مهندسی شیمی آشنایی نداشته باشید، نمی توانید پاسخ درستی به این سوال بدهید. برای آن که با پلیمر و انواع آن و همچنین کاربردهایی که دارد آشنا شوید، این مقاله را برای شما آماده کرده ایم. صرفا در نظر داشته باشید که پلیمرها چه کاربردهایی دارند و چگونه می توانید بهترین مدل پلیمر را تهیه کنید که کارایی ها و کاربردهای لازم را برای شما داشته باشد. در صورتی که نیاز به خرید این مواد و یا کسب حداقل آشنایی با آن ها دارید، می توانید به ادامه این مقاله توجه داشته باشید.

مونومر چیست؟

مونومر چیست؟ پلیمر چیست؟

ماده اولیه پلیمر چیست؟ پاسخ منومر است و مونومر در واقع کوچکترین واحد تکرار شونده در یک پلیمر است. مثلا اگر یک تسبیح را به عنوان یک زنجیر پلیمر در نظر بگیرید، دانه های تسبیح به منزله مونومر های آن هستند.  بد نیست بدانید که مواد اولیه مورد استفاده در تولید پلیمر و پلاستیک امروزه بیشتر در دنیای طبیعی یافت می شود و شامل سلولز، زغال سنگ، گاز طبیعی، نمک و نفت خام است. پلاستیک ها پلیمر هستند، به این معنی که از پیوند زنجیر مولکول ها با عنوان مونومر به یکدیگر برای ایجاد یک مولکول بزرگ با عنوان پلمیر ساخته می شوند.

فرآیند پلیمریزاسیون 

فرایندی است که در آن مولکول های مونومر به هم متصل شده تا یک مولکول بزرگ پلیمر را شکل دهند. پلیمریزاسیون فرایند به هم پیوند دادن مونومر ها از طریق یک سری واکنش های شیمیایی می باشد.

ویژگی های پلیمر چیست؟

ویژگی های مختلفی برای مواد پلیمری وجود دارد. این موضوع نشان می دهد که تمامی مواد پلیمری را می توانیم با کاربردهای مختلفی که دارند، مورد استفاده قرار دهیم. به طور مثال طبف بندی نامحدود از رنگ و شکل، امکان اضافه کردن انواع افزودنی ها، استفاده کردن در حوزه های مختلف و… از جمله مهم ترین ویژگی های پلیمرها می باشند.

ویژگی های پلیمر چیست؟

کلام پایانی

این مقاله را با سوال پلیمر چیست آغاز کردیم و سعی کردیم تا تمامی نکات مهم در خصوص پلیمرها را در این مقاله بیان کنیم. دانستن ویژگی ها، کاربردها و همچنین ماهیت این ماده می تواند اهمیت زیادی داشته باشد. به همین خاطر نیز نباید این نکات را نادیده بگیریم. البته پلیمرهای تولید شده در کارخانه های مختلف می توانند کیفیت های گوناگونی داشته باشند.

به طور مثال پلیمرهای شرکت مهندسی ایران پی یو گزینه های بسیار مناسبی برای خرید و استفاده هستند. این شرکت علاوه بر انواع پلیمرها به تولید انواع رزین های اپوکسی نیز می پردازد که کاربردهای بالایی در صنایع مختلف دارند. رزین ها را معمولا برای تولید انواع اکسسوری ها و تزئینات و همچنین پوشاندن لایه ای بسیاری از سطوح استفاده می کنند که دارای رنگ بندی های جذابی نیز می باشند.

اشتراک گذاری

مقالات مرتبط

نظرات

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *